! VÝPRODEJ DĚTSKÉ OBUVI - VŠE MUSÍ PRYČ - NAKUPUJETE NYNÍ SE SLEVOU až 50% na e-shopu nebo v kamenném obchodě v RYCHNOVĚ NAD KNĚŽNOU.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pracovní doba: PO-PÁ 13-17 h, SO 9-11 h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.04.2022
NOVÁ OTEVÍRACÍ DOBA
OTEVŘENO V PRACOVNÍ DNY POUZE ODPOLEDNE OD 13-17 HODIN, v SO 9-11 HODIN Prodejna dětské obuvi duadu.cz v Rychnově n. Kn., Panská 25/ vchod Staré námě... číst celé
20.04.2022
Nové zboží BEFADO bačkorky skladem
Naskladnili jsme pro Vás nové zboží Befado - bačkory do školy i školky! K dostání v kamenné prodejně Rychnov nad Kněžnou, Staré náměstí 25 i v e-sho... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Adresa kamenné prodejny

Dětská obuv duadu.cz

Panská 25 - vchod ze Starého náměstí

Rychnov nad Kněžnou 

516 01

Mapa - Jak se k nám dostanete

klikněte na mapu

Způsob dopravy

Vyzvednutí v prodejně v Rychnově nad Kněžnou: ZDARMA

Balíkovna -výdejní místa České pošty: 65 Kč (+ Dobírka 19 Kč nebo platba předem na účet ZDARMA)

Zásilkovna - výdejní místa a Z-Boxy: 79 Kč (pouze platba předem na účet ZDARMA)

Balík na Poštu: 99 Kč (+Dobírka 69 Kč nebo platba předem na účet ZDARMA)

Balík do Ruky: 129 Kč (+Dobírka 69 Kč nebo platba předem na účet ZDARMA)

 

Doporučený balíček Česká pošta (pouze do 2 kg váhy zásilky a celkové hodnoty objednávky max. 1180 Kč):  99 Kč (+Dobírka 69 Kč nebo platba předem na účet ZDARMA)

KONTAKT
Logo
Dětská obuv duadu.cz
pracovní doba: PO-PÁ 13-17 h, SO 9-11 h
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz